2+2 széles logo

+36 (30) 357-1224

Rólunk

matek eszközök

 

Miután csatlakoztunk a – Lengyelországban több mint 15 éve sikeresen működő – 2plus2 Nemzetközi Matematika Iskola rendszeréhez, 2017-ben indítottuk el a matematika oktatási tevékenységet Dunakeszin. Azzal a céllal vágtunk bele, hogy segítséget nyújtsunk mindazon diákoknak, akiknek nehézséget okoz a matematika tantárgy elsajátítása, esetleg egy sikeres felvételihez, versenyre való felkészüléshez keresnek támogatást.

Tudjuk és elfogadjuk, hogy minden gyermek más gondolkodású és beállítottságú. Ami az egyiknél módszerként bevált, nem biztos, hogy a másiknál is sikeres. Egyéni megközelítés és személyre szabott tanmenet alapján tanítunk. A tanuló pont azt tanulja, amire neki szüksége van a kitűzött cél eléréséhez.

Barátságos, nyugodt környezetben minden diák előbb-utóbb feloldódik. A legvisszahúzódóbb tanulót is biztatjuk, hogy ne féljen kérdezni, vagy megmondani, ha nem ért valamit. Hisszük, hogy a pozitív megerősítés, biztatás és barátságos légkörben zajló matematika foglalkozások meghozzák a kívánt eredményt.

Célunk nem csak tanítani, hanem bátorítani is, új utakat keresni a tananyag megértéséhez, valamint örömet szerezni a tanulásban.

 

A 2plus2.hu oktatói